Alle basisschoolkinderen toch naar het theater!
14 december 2016
Willen wij geen dubbel spoor bij station Emmen-Zuid?
18 mei 2017

Na Nieuw- Amsterdam en Erica nu Schoonebeek op de schop!

Nadat de gemeenteraad de afgelopen al unaniem heeft ingestemd met dorpsplannen van Nieuw-Amsterdam en Erica was nu Schoonebeek aan de beurt. Er ligt een compleet plan op tafel om gefaseerd het centrum op te knappen.

Vanuit inwoners
Het plan uit Schoonebeek is geïnitieerd door inwoners en ondernemers en kan natuurlijk op onze steun rekenen. Het is mooi om te zien dat bij deze dorp- en wijkverbeteringen de gemeenteraad de handen ineenslaat en eensgezind akkoord gaat met de plannen.

Lokaal aanbesteden
LEF! heeft de wethouder opgeroepen om lokaal aan te besteden en gebruik te maken van vakmensen uit het dorp. Daarbij zou de bestrating van het stukje Europaweg wat LEF! betreft uit klinkers mogen bestaan, passend bij de historie van het dorp, mooier dan asfalt en een automatische snelheidsremmer.

Niet alleen is er nu geld vrijgemaakt voor de eerste fase rondom het grote parkeerterrein aan de burgemeester Osselaan, maar ook voor fase 2 heeft de wethouder een toezegging gedaan.

Dus Schoonebeek kan aan de slag!

Bewaren

Bewaren