Parkeerplaatsen: regels of samenleving?
26 februari 2015
Motie Flitsvergunning
2 november 2015

In Memoriam: Chris Boerland

Op 20 juli 2015 is mede-partijoprichter Chris Boerland op 68-jarige leeftijd overleden.

Plotseling.

Pijnlijk onverwacht.

Als lefgozer van het eerste uur heeft hij als voorzitter onze partij niet alleen opgebouwd, maar ook succesvol naar de eerste gemeenteraadsverkiezingen in 2010 geleid. En in de aanloop naar de verkiezingen van vorig jaar heeft Chris als voorzitter van de kandidaatstellingscommissie een authentieke kandidatenlijst weten samen te stellen.

Zijn inzet was inspirerend en grenzeloos, doordat hij – gedreven door idealisme en gezonde ambitie – de doelen van LEF! scherp voor ogen had en hield.

Zijn ervaringen als doorgewinterde voorzitter van de ANKO (kappersorganisatie), president van Coiffure EU (Europese kappersorganisatie) en lid van het Hoofdbestuur MKB-Nederland wist hij succesvol in te zetten voor LEF!

Positivisme, visie, durf, oorspronkelijk gevoel van regionale eigenwaarde, doorzettingsvermogen en humor waren eigenschappen die Chris kenmerkten. Eigenschappen die hij wist over te dragen op de partij en de mensen die haar vormen. Tot aan de dag van vandaag!

Chris zijn betekenis voor LEF! is onuitwisbaar. Dit geldt trouwens ook en onverkort voor zijn vrouw, zoon, familie en vrienden.

Wij wens hen liefdevolle sterkte toe bij het dragen van dit immense verlies …

Bewaren